Следвайте Гласове в Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и

...
Следвайте Гласове в Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и
Коментари Харесай

Нидерландия блокира приемането ни в Шенген, пуска Румъния и Хърватия

Следвайте " Гласове " в 
Следващата седмица Нидерландия ще се съгласи Румъния и Хърватия да се причислят към Шенгенското пространство, само че ще блокира приемането на България, заяви Нидерландската радиопредавателна корпорация.

Нидерландското държавно управление реши на съвещание през днешния ден, че България към момента не дава отговор на изискванията за присъединение към Шенген, показва медията.
Нидерландският министър на външните работи Вопке Хукстра съобщи след съвещанието, че към момента е " прекомерно рано " да се реализира единодушие за присъединението на България. Според него Нидерландия може да преразгледа въпроса едвам когато стане ясно, че в България има настояща правова страна, способна да се оправи с корупцията и проведената престъпност, съобщи Българска телеграфна агенция.
Разширяването на Шенгенското пространство с трите страни е включено в дневния ред на срещата на министрите на вътрешните работи и правораздаването от Европейския съюз на 8 декември. Повечето страни към този момент са взели решението си по-рано. На срещата министрите би трябвало да реализират единомислещо единодушие за приемането на нови страни. Така че даже в случай че Нидерландия е единствената, която гласоподава срещу, България няма да получи позволение, отбелязва медията.

Нидерландският министър-председател Марк Рюте съобщи на конференция през днешния ден, че решението да не бъде подкрепено присъединението на България към Шенген не е политическо, а се основава на обстоятелства. Според него Нидерландия не е единствената страна, която има подозрения по въпроса, оповестява уебсайтът " Дъчнюз ".
 
Източник: " 24 часа "
 
 
 
 
02 Дек 20223602 Дек 20224802 Дек 20227902 Дек 202245702 Дек 202287402 Дек 2022200КоментариZ T.M.02 Дек 2022 18:05ч.
Майната ви! Даже е по- добре, че няма да бъдем в тази педе........ка извратена компания.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022195319 Ное 2022102829 Ное 202241324 Sep 20223112
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР